Vaihto- ja palautusehdot verkkokauppatilauksissaSinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautusoikeuden rajoitukset kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti:

Tuotteella ei ole palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu tuote tai hyödyke, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi valmiskaapelit, jotka valmistetaan asiakkaan tilaamien mittojen mukaan. Nappikuulokkeet lasketaan hygieniatuotteiksi, joten niillä ei ole palautusoikeutta.

Tuotteen palauttamisesta pitää aina ilmoittaa kirjallisesti 1.6.2014 voimaan tulleen EU-säädöksen mukaisesti osoitteeseen info (at) hyvanaanenkoti.fi ja saada vahvistus palautukselle.

Tuotteen tulee olla palautettaessa virheettömässä kunnossa. Tuotepakkauksen avaaminen tulee tehdä normaalia varovaisuutta noudattaen.

Palautettavat tuotteet tulee pakata siten, etteivät ne vahingoitu kuljetuksessa. Alkuperäisen kuljetuspakkauksen käyttö kuljetuspehmusteineen ja pölysuojineen on suositeltavaa ja helpointa.

Palautuksen mukana tulee lähettää omat yhteystiedot ja tilinumero rahojen palautusta varten. Liitä palautukseen kaikki tilaukseen liittyvät asiakirjat, niin nopeutat palautuksen käsittelyä. Luottokorttiostoissa palautussumma palautetaan luottokorttitilille, verkkopankkimaksussa tilille jolta ostos on maksettu.

Verkkokaupan ostoksen palautuksesta Postin palautusrahdilla veloitamme 8 € rahtikulun joka vähennetään suoraan palautussummasta.

Toimipisteeseemme palautettaessa ei asiakkaalle koidu palautuskuluja.

Yritys- ja yhteisöasiakkaille myönnämme 14 päivän rajoitetun palautusoikeuden tuotteillemme. Tuotteiden tulee olla avaamattomissa myyntipakkauksissa.

Emme vastaa ostetun tuotteen virheestä mahdollisesti aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Vastuumme tuotteen virheestä rajoittuu kaupan purkamiseen ja kauppahinnan palauttamiseen.


Palautusosoite:

Audiokauppa Finland Oy / Hyvän Äänen Koti

Helletorpankatu 39

05840 Hyvinkää

puh. 0400-709 912