Tietoa meistäHyvän Äänen Koti / Audiokauppa

Hyvän Äänen Koti / Audiokauppa on Hyvinkäällä, Veikkarin alueella lähellä Helsinki - Tampere moottoritietä (3-tie) osoitteessa Helletorpankatu 39, 05840
Hyvinkää, puh. 0290-300390.


Meidän tarina

Vuonna 1986 aloitti Helsingin Kruununhaassa pikkuinen Kultakorva Hifi Boutique. Se on Hyvän Äänen Kodin alkupiste, josta muutaman mutkan kautta on päädytty tähän päivään. Kultakorva kasvoi pikku hiljaa ja ensimmäinen laajennus vei Snellmaninkadulta Kirstinkadulle, Kallioon. Siellä saatiin jo kunnolliset kuuntelutilat, samoin reilusti myymälä- ja varastotilaa. Seuraava kasvun vaihe oli sijoittaa varasto ja tukkutoiminnot Hyvinkäälle ja myymälä muutti keskemmälle Helsinkiä, Arkadiankadulle.

Kultakorvan idea oli tarjota viihtyisät kuuntelutilat, laadukkaita tuotteita ja hyvää palvelua. 1980-luvulla hifi oli yksinkertaisempaa ja silti ammattitaitoista palvelua ei joka paikasta saanut. Vuosikymmenet ovat tuoneet hifikaupan valikoimiin ensin kotiteatterin omine haasteineen, sitten monihuonejärjestelmät, tietokoneet ja digitaaliset formaatit ja niiden myötä verkkotoiston suoratoistopalveluineen.

Olemme olleet aktiivisesti mukana alan kehityksessä ja siten voineet kartuttaa tietojamme jatkuvasti, aina uusien tuotteiden ja innovaatioden tultua tarjolle. 40 vuoden kokemuksen myötä syntynyttä tietopääomaa ei voi pikakurssilla opettaa ja vastaavaa kokemusta et helpolla mistään löydä. Olemme asiakkaitamme varten ja autamme mielellämme kaikissa hifiasioissa. Käytä palveluitamme hyväksesi!


Toimitilamme Hyvinkäällä

500 neliön toimitiloistamme löytyy myymälän lisäksi kuunteluhuoneet niin kaksikanavaäänelle kuin kotiteatteriin sekä myyntivarasto.
Olemme normaalisti avoinna arkisin 9 – 16 välisenä aikana, mutta nyt virustilanteen edelleen vallitessa varmista paikallaolomme ja sovitaan aika. Pihalla on reilusti parkkitilaa, tervetuloa ammattilaisten palveltaviksi.


Kaiuttimet pikatestissä
Viihtyisä tilamme mahdollistaa nopean kaiutinvertailun.


Hyvän Äänen olohuone
Hyvän äänen olohuone voi näyttää vaikka tältä. Laitteistona monipuolinen NAD vahvistin/verkkosoitin, Pro-Ject  levysoitin, System Audio kaiuttimet sekä van den Hul kaapelointi.

Akustoitu kuunteluhuone
Akustoitu kuunteluhuoneemme mahdollistaa tuotteen kuuntelun, ei huoneen.

Kuulokkeiden vertailu
Kuulokkeet valmiina demokäyttöön.

Kotiteatteri
Uusi kotiteatterihuone sijaitsee toisessa kerroksessa.

Seinäkaiuttimet
Upea äänentoisto, mutta poissa näkyvistä.

Como Audio pöytäradiot
Palkitun visionäärin Tom De Veston Como Audio -pöytäradio + The Beatles.